Начало ММА Бивш боец за Емелианенко: Изнасилвач! Ще го заколя
0

Бивш боец за Емелианенко: Изнасилвач! Ще го заколя

Бивш боец за Емелианенко: Изнасилвач! Ще го заколя
0

Бившият ММА боец от UFC Дмитрий Смоляков даде интервю за канала „Вестник ММА“ в You Tube. В изявлението си той нападна скандалната звезда на Русия Александър Емелианенко, който наскоро беше освободен от затвора след неколкодневен престой зад решетките заради пиянска изцепка. Преди години Емелианенко, който е по-малък брат на легендата Фьодор Емеляненко, лежа в затвора за изнасилване и побой.

„Саша Емеляненко, ти космат дяволе, си насилник. Много са жертвите ти, гнидо! Не е само една. Всеки ден подаваха жалби срещу теб, но те спасяваше факта, че извършваше деянията си в компанията на сина на високопоставена чиновничка от Санкт Петербург. Ти си маниак, изнасилил огромно количество жени. Всяка седмица срещу теб имаше поне едно заявление. И това продължи цяла година. Представете си колко са изнасилените“, заяви Смоляков.

Не превръщайте този изрод в идол. Това е боклук, насилник. Не разбирам защо хората се здрависват и снимат с него. Искам да ми организират мач в клетката с него. За 3-4 месеца отивам на лагер и да се подготвя. Искам този боклук да си го получи за всички насилени жени. Плюя на такива спортисти като него. Емелианенко, можеш да си силен само срещу жени, които крещят и нямат сили да се съпротивляват срещу опита ти да им натикаш члена си. Животно!“

„Ако никой от промоутърите не се навие с организацията на този мач, то аз предлагам да вземем по един свидетел и да отидем на пусто място и да се разберем с това, което имаме в ръцете си. Предлагам ти пистолет или нож. Това е принципен въпрос, а не спортен. Често казано, в момента искам да му забия нож в гърлото. Не искам да си навличам предварително неприятности, защото ако някой в момента го убие с нож, ще кажат, че съм аз“, допълни бившият боец от UFC.

Веднага последва реакция на президента на компанията „Fight Nights Global“ Камил Гаджиев, който изрази готовност да организира бой между Александър Емелианенко и Дмитрий Смоляков.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.