Начало Бокс Клариса Шийлдс вече тренира киковете си (ВИДЕО)

Клариса Шийлдс вече тренира киковете си (ВИДЕО)

Клариса Шийлдс вече тренира киковете си (ВИДЕО)
0

Двукратната олимпийска шампионка Клариса Шийлдс изглежда е напълно сериозна в намеренията си да се пробва в ММА. Късно вчера тя сподели видео клип в Twitter, в който демонстрира кикове, колена и защита от кикове.

„Първи опит за кик. Спестете си критиките, защото вие дори не можете да изпълнявате ляв прав. Очаквайте продължение, наслаждавах се на тренировката“, написа 24-годишната боксьорка.

Във видеото си личи, че непобедената на професионалния ринг Шийлдс е далеч от това да бъде готова за ММА, но дамата има мераци за големи битки. Аманда Нунеш, която е спрягана за ММА битка с Клариса Шийлдс от Дейна Уайт, заплаши Клариса, че ще я повали на земята и ще я откаже, ако някога се срещнат в Октагона. Това се случи след победата на „Лъвицата над Жърмейн де Рандами на UFC 245.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.