Начало ММА Бившият треньор на Джони Уокър отвърна на нападките му
0

Бившият треньор на Джони Уокър отвърна на нападките му

Бившият треньор на Джони Уокър отвърна на нападките му
0

ММА треньорът Лео Гослинг реши да наруши мълчанието си и да коментира изказването на бившия си състезател Джони Уокър, който го обвини за загубата си от Кори Андерсън.

Според бразилския треньор, който сега работи в Лисабон (Португалия), напрежението между двамата е провокирано изцяло от Уокър.

„Доведе си момиче от Канада в хотелската стая, а аз му казах: „Не, не е време за това, да останем заедно и да се фокусираме“. А той ме убеждаваше, че ще пребие Андерсън. Беше много авторитарен и не исках да създавам проблеми. Другото „стресиращо“ нещо, за което говори, е билет за UFC, който поисках за приятел. Обеща ми го, но го даде на друг. Дойде едно момиче от Франция, но той я прецака, това беше стресът. Няколко пъти сме водили битки. Славата, парите и успехът му размътиха главата. Стана близък с други треньори, други мениджъри, всички му казваха: „Лео е малък треньор, ако искаш да станеш шампион, ти трябва голямо име“. Бях отворен към това и дори го заведох в голям руски отбор и в „Американ Топ Тийм“. Бях там с него, няма проблем. Отворен съм към света и съм наясно, че един треньор не може да научи някого на всички дисциплини. Няма как да си добър във всичко“, коментира Гослинг пред MM Fighting.

Снимка: БТА

Треньорът не подмина и споменатите от Уокър 30 000 долара, срещу които боецът твърди, че не е получил нищо от него и уточни, че двамата са загубили по 10 000.

„Виждам само алчност, неблагодарност и вманиачаване да се докаже пред феновете си. Прекарва между 6 и 8 часа дневно само за да гледа какво говорят хората за него онлайн. Да видим как ще се държи сега, дали ще спази уговорките ни. Нямаме договор, но се разбрахме очи в очи. Да видим дали е такъв мъж, за какъвто се представя“.