Начало ММА Бъкли си намери майстора (ВИДЕО)
0

Бъкли си намери майстора (ВИДЕО)

Бъкли си намери майстора (ВИДЕО)
0

2021-ва година започва по коренно различен начин от 2020-та за един от най-обещаващите бойци в UFC – Хоакин Бъкли и той изненадващо загуби от Алесио де Кирико по впечатляващ начин.

След като през миналата година той бързо натрупа популярност в фантастични изпълнения и зрелищни нокаути, в първия си двубой за тази американецът опита от собственото си лекарство и беше нокаутиран още в първия рунд. Алесио де Кирико изненадващо успя да нацели съперника си с ритник в главата, а след това се хвърли върху него и започна да го налага, което принуди реферът да прекрати двубоя 2:12 мин. преди края на частта. За 31-годишният италианец победата слага край на серия от 3 поредни загуби, като той вече е 13-5.

Изненадващият развой на събитията дойде след леко бавно и тактическо начало. Бъкли успя да блокира ранен опит за хедкик на Де Кирико, но получи коляно в гърдите малко преди решаващият удар. Веднага, след като осъзна какво е направил, италианецът се разплака на ринга и побърза да провери дали Бъкли е добре, като го прегърна в клетката.

“Толкова съм щастлив да ви дам това интервю, но не трябва да забравям, че след последните си три мача не давах интервюта, не ми харесва, че интервюирате само победителите. Това не е редно. В ММА винаги става въпрос за двама души, не за един”, каза Де Кирико след мача.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.