Начало ММА Хоакин Бъкли с бързо завръщане след зрелищния нокаут
0

Хоакин Бъкли с бързо завръщане след зрелищния нокаут

Хоакин Бъкли с бързо завръщане след зрелищния нокаут
0

Сензационният боец Хоакин Бъкли ще се завърне в клетката на 21-ви ноември срещу Джордан Райт. Информацията предава mmafighting.com.

Бъкли, който направи сериозна заявка за нокаут на годината през изминалия уикенд с невероятен въртящ се кик в брадичката на Импа Касанганай във втория рунд, ще премери сили в клетката отново, но този път не в Абу Даби, а в „UFC APEX Center“ в Лас Вегас.

Бъкли грабна бонус от 50 000 щатски долара след фамозното изпълнение, но и спечели вниманието на милиони фенове по света, като нокаутът му има вече над 12 милиона гледания във всички социални мрежи.

След тази битка Бъкли сподели пред „What the Heck Podcast“, че ще търси реванш с Кеви Холанд, който го нокаутира в предишната му изява в октагона. Въпреки това, изборът на Бъкли е непобеденият в 10 професионални срещи Джордан Райт. Всяка една от битките на Райт е приключвала преди да се стигне до съдийско решение, а през 2015-та записва зрелищен нокаут с кик само за 15 секунди в по-малка американска бойна верига.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".