Начало ММА Пейдж Ванзант иска бързо завръщане в клетката
0

Пейдж Ванзант иска бързо завръщане в клетката

Пейдж Ванзант иска бързо завръщане в клетката
0

ММА красавицата Пейдж Ванзант обяви, че иска бързо завръщане към битките. Тя допусна загуба от Аманда Рибас със събмишън в първия рунд на събитието UFC 251, но въпреки резултата, споделя че се чувства мотивирана за нови дуели в октагона.

„Не искам да се оперирам отново. Преди битката с Рибас казах, че може и да имам нужда от още една операция, но се чувствам на сто процента и се надявам да подпиша с нова организация и да се бия тази година“, споделя дамата, която претърпя серия от операции на едната си рака.

26-годишната Ванзант счупи ръката си за първи път по време на битката с Джесика Роус-Кларк през 2019-та.

‘Искам да се сбия възмжно най-скоро. Искам да изтрия последната битка от главата си и да започна наново. Не знам още колко ще продължават преговорите. Обикновено плача по седмица след като загубя, но този път плаках само час. Осъзнах, че загубите не те дефинират.“, добави блондинката.

Последната битка на Ванзант бе и последна от нейния настоящ договор в UFC.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".