Начало ММА Българска победа на ММА гала в Сърбия
0

Българска победа на ММА гала в Сърбия

Българска победа на ММА гала в Сърбия
0

Един от пионерите на българския ММА, Камен Георгиев, записа победа в сръбската професионална бойна верига „Athletic Fighting Championship“. Главният треньор на „Боен Клуб България“ участва в главната битка на галавечерта, която се проведе в град Златибор късно вчера.

Той се изправи срещу Юсуф Хайрович в сблъсък за титлата в полутежка категория и успя да измъкне победата на чужда територия.

„Първо победих контузиите, после грипа и след това взех и колана на AFC в полутежка категория. Тежък мач, в който отново трябваше да доказвам в последният рунд, че съм по-добрият. Този колан е за всичките ми съотборници от „Боен клуб България“, те знаят колко трудно вървеше подготовката и колко усилия бяха нужни за тази победа“, сподели Георгиев във Facebook след битката в западната ни съседка.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".