Начало ММА Джоунс отговори на Блашковиц
0

Джоунс отговори на Блашковиц

Джоунс отговори на Блашковиц
0

Хегемонът в полутежка категория, Джон Джоунс, изгледа от първия ред невероятната победа с ТКО на Ян Блашковиц над Кори Андерсън по-рано днес. Шампионът бе толкова близо до клетката, че полякът не се поколеба да се обърне към него и да го посочи с пръст като негов следващ опонент.

Джоунс сподели пред MMAjunkie.com след събитието, че не е против тази идея.

„Битката между беше страхотна. Мисля, че Блашковиц свърши добра работа. Неговият бокс беше страхотен, а Кори изглеждаше бавен тази вечер. Явно нещо не беше както трябва при него и той беше нетърпелив с тези събаряния. Вероятно той мислеше повече за битка с мен, отколкото за Блашковиц. Да, мисля, че Ян заслужава шанс за титлата. Всеки знае, че това беше битка за определяне на потенциален претендент. Готов съм за реванш с Рейес, но ако не се случи, то тогава с Блашковиц“, категоричен бе Джон.

Джоунс коментира и изминалата битка с Доминик Рейес, която предизвика много полемики сред фенове и експерти в ММА.

„Мисля, че спечелих 3-ти, 4-ти и 5-ти рунд срещу Рейес. Моята работа е да се бия, а не да мисля за съдиите“, заяви боецът от Ню Йорк.

Цялото интервю на Джоунс можете да видите тук:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".