Начало Видео Блогър скандализира с разговор с покойния баща на Хабиб (ВИДЕО)

Блогър скандализира с разговор с покойния баща на Хабиб (ВИДЕО)

Блогър скандализира с разговор с покойния баща на Хабиб (ВИДЕО)
0

Блогерът Сергей Соколов, известен в някои среди като човек, който говори с починали хора, твърди, че е говорил с покойния Абдулманап Нурмагомедов. Той дори публикува видео, след като посети гроба на бащата на Хабиб Нурмагомедов.

Соколов „общува с мъртвите“, използвайки устройството Wonder Box. Сергей разказва в YouTube как осъществява контакт с починали хора. Украинецът уж намери място с много силно електромагнитно излъчване и там започна своята сесия. Блогърът твърди, че е успял да запише звука на гласа на Абдулманап Нурмагомедов.

На въпроса дали е Абдулманап, гласът отговори „Аз съм, да“. След това същият глас информира Соколов, че духът не желае злото на Конор Макгрегър и не се тревожи за кариерата на Хабиб.

Блогерът също попита дали смъртта на Абдулманап ще се отрази на съдбата на Хабиб Нурмагомедов в UFC. Отговорът беше кратък: „Хабиб може всичко.

В коментарите към това видео се разрази сериозна полемика. Някои коментатори вярват на всичко, което така нареченият спиритичен блогър показа във видеото си. Но много хора реагираха на инициативата на Соколов с голям негативизъм и се чудят как ли ще реагира Хабиб на тези действия.