Начало ММА Боец не помни мача си заради непозволени удари с лакът

Боец не помни мача си заради непозволени удари с лакът

Боец не помни мача си заради непозволени удари с лакът
0

Бибиано Фернандес победи Кевин Белингон чрез дисквалификация (непозволени удари) на голямото бойно шоу, организирано от ONE Championship миналия уикенд. Мачът не премина според очакванията.

„Светкавицата“ бе определен за победител в третия рунд, след като противникът му си позволи да вкара непозволени удари с лакът – при това в главата!

Ето какво заяви по повод инцидента:

„Имах главоболие на сутринта след битката. Ще прекарам няколко дни в Тайланд, налага се да остана. След това се връщам в Канада при личния ми лекар. Пичът ме удари с лакът. По телевизията са показали само два, но ми вкара още няколко… Опитвам се да си спомня мача, но не мога“, признава Бибиано.

Фрапиращото в случая е, че цялата битка продължава 11 минути, а той не си спомня абсолютно нищо.

„Докторите казаха, че паметта ми ще се завърне, но бавно. Сещам се за сблъсъка на Димитриъс Джонсън и как треньорите ми бяха около мен. Казваха ми да остана спокоен, да се отпусна. Това е последното нещо, което си спомням. Показват ми видео и не вярвам, че съм аз.“

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.