Начало ММА Боец от UFC иска повече пари заради контузиите (ВИДЕО)

Боец от UFC иска повече пари заради контузиите (ВИДЕО)

Боец от UFC иска повече пари заради контузиите (ВИДЕО)
0

Бившият претендент за титлата в полусредна категория Дарън Тил разкри колко физически щети е нанесъл на тялото си с участието в клетката и ММА битките, както и в какво тежко състояние се намира.

„Имах зъби, но ми ги избиха. Това са нови зъби. Глух съм с едното ухо. Имам страшни болки в коленете и няма да мога да ходя правилно след няколко години. Едната ми ръка е трайно унищожена“, сърцераздирателно споделя 27-годишния боец в своят канал в YouTube.

Британецът смята, че заради физическите жертви и голямата опасност от контузии, на които са подложени ММА състезателите, те  заслужава повече пари за представянето си в UFC.

„Аз съм от хората, които вярват, че на ММА бойците трябва да се плаща малко повече пари. Не казвам, че заслужаваме милиони, трилиони или милиард…, а точно колкото сме заслужили, нашето парче от пая“, посочи още Тил. Той допълни, че не обича да говори за финансовата част и по принцип това са разговори само между него и президентът на UFC Дейна Уайт.

27-годишният великобританец е със статистика 18-2-1. Боецът от Ливърпул продължава темата, като посочва, че сега бойците разчитат повече на спонсорите си, отколкото на хонорара от срещите. Тил има контракт с „Reebok“.

„Ако знам точно колко ще заработя от един мач, ще си направя сметка как да издържа при евентуална контузия. Аз съм човек, който обича да харчи пари: обичам да ям храна – много храна, обичам да си купувам часовници, харесвам хубавите коли, дрехите. Спечелил съм всичките си пари честно, подложих тялото си на много тежки неща“, казва Дарън.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.