Начало ММА Боец от UFC обвини сьомгата за провала си на кантара

Боец от UFC обвини сьомгата за провала си на кантара

Боец от UFC обвини сьомгата за провала си на кантара
0

Рафаел Алвеш разкри причината за издънката си на кантара преди събитието UFC Fight Night 185 този уикенд – сьомга.

Боецът се издъни като с повече от 5 килограма над нормата, което вбеси Дейна Уайт. Това е най-големият провал на везната в историята на UFC.

„Вчера ядох сьомга и се почувствах зле“, разкрива Алвеш.

„Повиках лекар и той ми каза, че трябва да пия много вода. Имах да сваля само два килограма, но след като изпих нужното количество вода да се оправя… качих килограми и повече не мръднаха. Лекарят не можа да ме изчисти за кантара.“

Рафаел обвинява хранителното натравяне за издънката.

„Казаха ми, че това се е случвало на шампиони и преди. Посъветваха ме да сменя категорията и да се бия при по-тежките. Знам, че много хора ме критикуват, но не ми пука! Благодарен съм на Господ, че от UFC не ме уволниха и скоро ще се завърна. Аз съм шоумен и Дейна няма да съжалява“, допълни разказа си Алвеш.

Този уикенд той трябваше да дебютира за организацията срещу Патрик Сабатини.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.