Начало ММА Боец разказа как Мейуедър го е направил известен за един ден
0

Боец разказа как Мейуедър го е направил известен за един ден

Боец разказа как Мейуедър го е направил известен за един ден
0

ММА боецът на UFC в средна категория Махмуд Мурадов разказа как случайно запознанство с легендарния боксьор Флойд Мейуедър му е донесло световна слава.

През март 2017 г. Мурадов се срещна с Мейуедър в клуб „Лавка“ в Прага, а Махмуд стана първият ММА боец ​​с договор с промоционалната компания на Мейуедър „The Money Team“.

Срещнах Флойд в Прага. Общуваме от около пет – шест години. И все още казва, че ще стана най-добрият, защото вижда как тренирам. Тичахме заедно с него, работехме с лапите. Казва, че имам силна дясна ръка. Имаме много добри отношения, Флойд дори ме кани да живея в Америка. Но аз не искам.

Между другото, именно Флойд допринесе за нарастването на популярността ми в социалните мрежи. Веднъж седяхме с него и изведнъж той казва: „Направи ни една снимка и ми я прати. Ще я публикувам в моя Instagram, за да знае светът за теб“. Два дни по-късно се връщам от тренировка и телефонът ми направо беше прегрял. Имах 56 хиляди нови абонати. По този начин станах много известен”, каза Махмуд.

Сега Марадов е в UFC, където има 3-0. Той води последната си битка през януари 2021 г., побеждавайки с нокаут в 3-ия рунд срещу Андрю Санчес.