Начало ММА Боец се подложи на 9-часова операция след тежък нокаут

Боец се подложи на 9-часова операция след тежък нокаут

Боец се подложи на 9-часова операция след тежък нокаут
0

Бившият боец на UFC Сейдж Норткът бе опериран след бруталния нокаут от Космо Александре на събитието „ONE: Enter the Dragon“. Интервенцията е продължила 9 часа, а самият състезател признава, че е имал 8 фрактури.

Дългоочакваният дебют на многократния шампион по карате не се разви по план и той бе нокаутиран за първи път. След само 29 секунди игра.

„След операцията… имах 8 фрактури, беше 9 часа. Чувствам се благословен за грижите, които ми бяха предоставени от лечителите на ONE Championship. Благодаря на семейството си, приятелите ми и феновете за подкрепата. Лицето ми е като на терминатор. „I’ll be back!“ (бълг. – ще се завърна)“, завърши обръщението с класическата реплика Норткът.

Все още не е ясно кога ще можем да го видим отново в действие.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.