Начало ММА Бойците се обединиха: В Азия е по-добре

Бойците се обединиха: В Азия е по-добре

Бойците се обединиха: В Азия е по-добре
0

„One Championship“ става все по-атрактивна дестинация за ММА бойците. Еди Алварез (29-6), Димитриъс Джонсън (27-3) и Сейдж Норткът (11-2) вече смениха UFC с азиатската организация.

Твърдят, че там уважението между противниците е много по-голямо. Няма ги псувните и палячовските номера.

„Различно е мисленето. В Азия се аплодира начина, по който състезателят се е бил. Не толкова дали е спечелил. Тази разлика винаги я е имало“, сподели многократният шампион Алварез.

„Не виждаш… поне аз не съм виждал бойци от ONE да говорят глупости един за друг. Или при лошо представяне на някой играч – да излезе шефът и да се навика. Отчита се колко много енергия влагаме, за да сме в Октагона. Как сме стигнали до тук. Затова винаги излизаме пределно мотивирани“, твърди Норткът.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.