Начало ММА Еди Алварес приканва колеги да напускат UFC

Еди Алварес приканва колеги да напускат UFC

Еди Алварес приканва колеги да напускат UFC
0

Бившият шампион в лека категория на UFC – Еди Алварес, наскоро подписа договор с ONE Championship, но вече приканва други да последват примера му. Очаква се американецът да прибере над 10 милиона долара от азиатската организация.

„Всички бойци са заплатени твърде ниско. Промоутърите правят луди пари от нас. Получих предложение от UFC за нов договор. В наши дни трябва да станеш свободен агент, за да разбереш колко си ценен действително. Ако наистина искаш да направиш пари в този спорт – стани свободен агент“, съветва Еди.

„ONE Championship ми предложи партньорство в промотирането. Това не е обикновен договор, в който ти казват: „Хей, ела да се биеш за нас. Ето ти парите за боя“. Това не е нормален ММА контракт, аз съм съдружник в рекламирането на собствените си боеве. Останалите бойци в Щатите също трябва да се замислят върху подобен вариант, в UFC нямаше такива опции“, продължи Алварес.

„Аз не съм последният, който се мести към Изтока. Очаквайте масирано изместване на силите към ONE Championship“, завършва боецът.

Еди Алварес е бивш шампион и на Bellator в лека категория. Пред него се открива уникална възможност да грабне пояса и в 3-те организации.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.