Начало ММА Джонсън и Алварес ще дебютират в новите турнири на ONE Championship

Джонсън и Алварес ще дебютират в новите турнири на ONE Championship

Джонсън и Алварес ще дебютират в новите турнири на ONE Championship
0

Големите звезди на ONE Championship – Димитриъс Джонсън и Еди Алварес, ще вземат участие в новите турнири Grand Prix от по 8 боеца. Те ще са в лека категория и в категория муха, стартирайки от началото на 2019. Победителите в тях ще грабнат шампионските пояси на организацията.

View this post on Instagram

Grand Prix Time! BOOM!!! #WeAreONE

A post shared by Chatri Sityodtong (@yodchatri) on

Сред бойците присъстват имена като Амир Хан Ансари, Шиня Аоки, Кайрат Ахметов, Адриано Мораеш, Дани Кингад, Тимофей Настюхин и др. Надпреварите ще са поредна стъпка към популяризирането на ONE Championship в страните от Запада.

Джонсън и Алварес дори апелират към изместване на състезатели от UFC към азиатската организация. Някои специалисти прогнозират, че тя ще бъде водеща до няколко години.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.