Начало ММА Еди Алварес официално подписа с нова организация
0

Еди Алварес официално подписа с нова организация

Еди Алварес официално подписа с нова организация
0

Изпълнителният директор на ONE Championship, Чатри Ситьотонг, днес потвърди подписването на бившия шампион в лека категория на UFC с най-популярната MMA организация в Азия. Условията на договора на боеца с новия му работодател все още не са оповестени.

„Не можеше да протече по-гладко от това“, коментира Алварез във видео в Туитър „Не отне много време. Много съм развълнуван. „The Underground King“ пристига в ONE FC“

Алварез е и бивш шампион на Bellator в лека категория. Американецът подписа с UFC  през 2014 и направи дебюта си в Октагона срщу Доналд Серони. „Каубоят“ спечели мача с единодушно решение.

Договорът на Еди Алварез с UFC изтече още през Юли по-рано тази година. Боецът продължава кариерата си при статистика от 4 победи, 3 загуби, и 1 равен в UFC. ONE Championship в момента няма шампион в леката категория. Мартин Нгуйен (11-3) бе принуден да освободи титлата поради контузия, а това означава, че боецът от Филаделфия ще скочи направо в играта за титлата на организацията.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".