Начало ММА Еди Алварес напуска UFC?

Еди Алварес напуска UFC?

Еди Алварес напуска UFC?
0

Легендарният бивш световен шампион на UFC и Bellator Еди Алварес е на крачка от подпис с ONE Championship. Организацията е базирана на азиатския пазар и се радва на широка популярност от създаването си преди 7 години. Медиите отвъд океана твърдят, че именно Алварес е следващата цел на азиатците. Някои продължават, че трансферът вече е договорен и е въпрос на време да стане официално.

Силният човек в организацията Чатри Ситиодтонг публикува в социалните мрежи, че скоро ще обяви най-голямото име, с което някога е подписвал. Интересно е дали от UFC ще опитат да съблазнят звездата с подобрен нов договор. Алварес напусна Bellator през 2013 и от тогава е част от Ultimate Fighting Championship.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.