Начало ММА Боец се завръща след 6 години в затвора
0

Боец се завръща след 6 години в затвора

Боец се завръща след 6 години в затвора
0

Британецът Пол Кели е решен да се завърне в клетката, след като прекара последните 6 години в друга такава – на затвора.

През 2013 г. той беше осъден на 13 години зад решетките като ръководител на международен канал за трафик на хероин, кокаин и канабис. От 2017 г. обаче британецът върти в закусвалня за здравословна храна, с което успя да изработи присъдата си предварително и през май 2019 г. официално тя беше излежана.

Сега местна организация – Probellum MMA, е готова да даде шанс на бившия затворник, като вече обяви, че той ще с бие на организирана от нея гала на 7 март в Ливърпул. Набиращата сила промоция наскоро предостави първи двубой на Рос Пиърсън след напускането му на UFC, като той шокиращо загуби с нокаут от Дави Галън. Все още не е обявено името на съперника на Кели.

View this post on Instagram

@probellum @teamkaobon @healthy_box_liverpool

A post shared by Paul Kelly (@paulkellymma) on

Пол Кели влезе в UFC през 2008 г. след серия от 7 поредни мача без загуба. Там обаче не се представи особено впечатляващо и записа 5 победи и 4 загуби, като на сметката си има общо 14 спечелени и 5 загубени двубоя.