Начало ММА Сейнт Пиер: Няма смисъл да се връщам
0

Сейнт Пиер: Няма смисъл да се връщам

Сейнт Пиер: Няма смисъл да се връщам
0

Легендата на UFC Джордж Сейнт Пиер категорично отхвърли възможността на този етап да се завърне в клетката.

Канадецът изигра последния си двубой през 2017 г., но обяви оттеглянето си от спорта година в началото на 2019 г. Наскоро Камару Усман изравни рекорда му за най-дълга серия двубои в UFC без загуба – 12, като след това го предизвика. Сейнт Пиер, обаче, реши да прояви здрав разум и обяви, че на този етап за него няма смисъл отново да влиза в клетката.

“Може би напълно съм загубил разсъдъка си и ще ми сритат задника, ако се завърна. За мен е по-добре да си остана в пенсия и да се съсредоточа върху другите си проекти. Все още съм голям фен на спорта, обичам да гледам Камару и другите най-добри в спорта. Гледах мача му с Хорхе Масвидал, беше невероятен”, похвали наследника си Сейнт Пиер.

Евентуален двубой в полусредна категория срещу “Нигерийския кошмар”, обаче, не го изкушава чак толкова, че да загърби здравия разум.

“Можете да извадите боеца от състезанията, но състезанията от боеца – не. Трябва да остана обективен и умен в решенията си, а точно в момента да се завърна за мач срещу Усман за титлата и да рискувам всичко… има повече минуси, отколкото плюсове. Затова няма смисъл да го правя”.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.