Начало ММА Бос в UFC настоява за извинение от USADA: Твърденията ви са неверни

Бос в UFC настоява за извинение от USADA: Твърденията ви са неверни

Бос в UFC настоява за извинение от USADA: Твърденията ви са неверни
0

Вицепрезидентът и шеф на бизнес отдела в UFC – Хънтър Кембъл, настоява USADA да се извини за начина, по който съобщи на широката общественост, че къса взаимоотношенията си с организацията, използвайки случая с Конър МакГрегър и опитите му да се изчисти от стероидите преди да се завърне в октагона.

За съжаление, те използваха Конър МакГрегър, за да обяснят и поставят в рамки събития, които не отговарят на истината в последните няколко месеца. Мога да ви кажа, че това, което USADA изнесе в изминалите часове, не кореспондира с истината“, каза босът в UFC пред MMA Junkie.

Той е категоричен, че нито един от ръководните органи в организацията не си е позволил да упражнява натиск върху агентите, за да допуснат Конър МакГрегър до състезания. Също така твърди, че са били готови да подложат ирландеца на пълните 6 месеца на мониторинг преди да го върнат в клетката, както гласи регламента в USADA.

От UFC очакват извинение за тежките обвинения, като дори се предвижда двете страни да стигнат до съд, тъй като имиджът на най-голямата MMA организация в света пострада сериозно в изминалата седмица.