Начало ММА Чандлър: Аз съм един от най-великите и очаквам нов мач за титлата
0

Чандлър: Аз съм един от най-великите и очаквам нов мач за титлата

Чандлър: Аз съм един от най-великите и очаквам нов мач за титлата
0

След като претърпя ранно поражение в битката за титлата на UFC в лека категория срещу Чарлз Оливейра – Майкъл Чандлър планира да се бори отново за титлата до края на следващата година и не изключва незабавен реванш с бразилеца.

Много хора вярват, че трябва да има незабавен мач-реванш и имам всички основания да вярвам, че една победа над противник от топ пет ще ме върне към битката за титлата“, каза 35-годишният американски боец.

В момента вярвам, че съм един от най-големите бойци и спортист от световна класа. Не съм по-лош от тези момчета и вярвам, че Чарлз Оливейра би победил всеки от първите пет. Той е труден противник за всеки, така че загубата от него не ме прави човек, който вече не бива да се бори за титлата„, добави Чандлър.

В момента не изключвам нито един от възможните сценарии. Възможно е и незабавен реванш, кой знае? Или още една победа и поредната битка за титлата през първото тримесечие на следващата година. Не съм склонен да ограничавам опциите. Очевидно имам ограничено време, няма да мога да съм в клетката твърде дълго, така че искам да получа шанс за титла преди края на следващата година„.

В понеделник ми се обадиха от UFC и казаха: „Дръж главата си нагоре – все още работиш. Това беше феноменална битка. Почти победи бъдещия шампион. Все още участваш в надпреварата за кандидати и ние ще ти дадем противник от топ 5″„, допълни Чандлър.