Начало ММА Чандлър е сигурен в реванш с „Питбула“ Фрейре

Чандлър е сигурен в реванш с „Питбула“ Фрейре

Чандлър е сигурен в реванш с „Питбула“ Фрейре
0

Бившият шампион на „Белатор“ в лека категория – Майкъл Чандлър, говори два дни след загубата на титлата си от Патрисио Фрейре. Той бе победен от „Питбула“ след съмнително решение за нокаут на бойното шоу „Bellator 221“ в Росемонт, Илинойс.

„Бяхме на път да направим една от най-великите битки в „Белатор“ за всички времена“, заяви Чандлър.

„Тъкмо се изправях, бях готов да се завърна в мача. Както го правя винаги. Но не ми беше позволено. Заби си главата в пясъка и започна да тича… случват се такива неща в бойните спортове. Попитайте всеки и кажете колко хора искат да видят реванш. Организацията го желае, аз го искам, разбира се. Патрисио „Питбула“ ще влезе отново в клетката с мен. Само не знам кога“, уверен е бившият шампион.

Бразилецът вече е носител на поясите в 2 категории – лека и „перо“. Мачът бе по-специален за него, защото Патрисио отмъсти за двете загуби на своя брат Патрики от Чандлър.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.