Начало ММА Чандлър кацна в Лас Вегас, слухове за големи новини около мача с Макгрегър

Чандлър кацна в Лас Вегас, слухове за големи новини около мача с Макгрегър

Чандлър кацна в Лас Вегас, слухове за големи новини около мача с Макгрегър
0

Номер 6 в леката категория на UFC Майкъл Чандлър кацна в американската столица на хазарта Лас Вегас за издание номер 300 на най-голямата организация в света на смесените бойни изкуства. Слухове вече върлуват в горещия град, а един от тях е, че именно днес или в събота ще бъде съобщена важна новина около дългоочаквания двубой между Конър Макгрегър и Чандлър, който ще бъде завръщане за ирландеца след пауза от няколко години.

Все още нищо не е официално, като по-скептичните допускат, че Майкъл е във Вегас като фен, който иска да наблюдава една от най-големите файткарти на UFC за годината. В следващите часове предстои възелът да се разплете и да разберем, дали Конър и Чандлър най-после ще кръстосат ръкавици, а феновете ще получат възможността да наблюдават ирландеца в октагона. Към момента спекулациите са, че има вероятност сблъсъкът им да се състои през юни, но всички очи са вперени в Дейна Уайт.

Последно Макгрегър пусна снимка в социалните мрежи от спаринг сесия в ирландския клуб SBG, който е притежание на треньора му Джон Кавана.

„Битката е уважение“, написа бившият ирландски шампион в две теглови категории на UFC.