Начало ММА Чандлър стана за смях в опита си да срещне МакГрегър – нарекоха го „просяк“

Чандлър стана за смях в опита си да срещне МакГрегър – нарекоха го „просяк“

Чандлър стана за смях в опита си да срещне МакГрегър – нарекоха го „просяк“
0

Майкъл Чандлър (23:8) започва да изглежда отчаяно в опитите си да срещне Конър МакГрегър (22:6) в октагона на UFC и това вече започва да бие до такава степен на очи, че мнозина започнаха да му се присмиват. В това число е и Ренато Моикано (17:5:1), който дори използва някои нецензурни епитети срещу американеца.

Майкъл Чандлър е прекалено отчаян за този бой. Той направо си го проси. Почти е на колене – „МакГрегър, бий се с мен“. Става ми смешно. Майкъл Чандлър просто се опитва да стигне до боя и така изглежда жалко“, заяви бразилецът пред MMA Fighting.

Няколко са причините за насмешките по адрес на „Железния“. От една страна измина цяла година от предходния сезон на TUF, където USADA се оказа пречка за срещата им, тъй като „Прословутия“ нямаше как да премине шестмесечните тестове за стероиди. От друга страна ирландецът предложи мачът им да се състои с цели две категории най-обичайната им лека, за да се възползва от цялата натрупана мускулна маса при лечението на счупения си крак. На този фон Чандлър приема всяко следващо решение и стои в изчакване, докато от последния му мач с Дъстин Порие през ноември 2022 г. измина вече година и половина.

Моикано бе част от същата онази гала, когато победи Брад Ридел още в първия рунд, а през тази нощ (3 срещу 4 февруари) той ще се завърне с мач срещу Дрю Добър в подглавното събитие на UFC Fight Night.