Начало ММА Четирима грабнаха бонуси след UFC on ESPN 8
0

Четирима грабнаха бонуси след UFC on ESPN 8

Четирима грабнаха бонуси след UFC on ESPN 8
0

Епичната битка между Сонг Ядонг и Марлон Вера спечели наградата за „Битка на вечерта“ на събитието UFC on ESPN 8, което се проведе по-рано днес в Джаксънвил, Флорида.

Двамата бойци в категория перо не спряха с атаките през всичките три рунда, и ако публика присъстваше в „Memorial Arena“ в Джаксънвил, то тя щеше да ги аплодира на крака след последния гонг. Китаецът Ядонг бе определен за победител с единодушно съдийско решение, но битката изглеждаше много оспорвана и мнозина медии и фенове не се съгласиха с дова решение. Според „MMADecisions“ 9 от 17 журналисти са отсъдили битката в полза на Вера.

Кортни Кейси и Мигел Баеза също си заслужиха бонуси от по 50 000 щатски долара. Кейси отказа Мара Ромеро Борела в първия рунд с ключ на ръката (армбар), а Баеза се „върна от отвъдното“ срещу Мат Браун и спечели с ТКО във втория рунд, въпреки че бе свален с тежки удари в първия.

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".