Начало ММА Чимаев се обясни в любов на Нурмагомедов
0

Чимаев се обясни в любов на Нурмагомедов

Чимаев се обясни в любов на Нурмагомедов
0

Чеченският боец на UFC в средна категория Хамзат Чимаев харесва Хабиб Нурмагомедов. Това заяви самият той в интервю, където се наложи да обяснява защо е написал, че ще разкъса бившия шампион.


Преди гледахме Хабиб отдолу нагоре и продължаваме да го гледаме отдолу нагоре. Той стана шампион, той е един от най -добрите бойци в света. И хората мислят, че го мразя. Но аз го обичам, защото е мюсюлманин. И аз съм мюсюлманин. Той, също като мен, идва от малко село. Ние сме от една държава, той също идва от малка република – Дагестан. Ние си приличаме. Имам много братя от Дагестан„, каза Чимаев.


Ние сме братя. Но тогава някакъв тъпак пише глупости и аз му отговарям. Но никой не го познава. Грешка беше да му отговоря. Той каза нещо от сорта на: „Хабиб ще те разкъса“. Ако ви кажат, че този или онзи ще ви бие, тогава, разбира се, ще отговорите: „Не. Никой няма да ме победи. Аз ще разкъсам всеки„. Ако си истински мъж трябва да мислиш така, освен ако, разбира се, не си страхливец„, добави чеченският боец, който на 30 октомври на ще се бие срещу Ли Дзинлян.