Начало ММА Джон Джоунс с коментар за мач с Миочич
0

Джон Джоунс с коментар за мач с Миочич

Джон Джоунс с коментар за мач с Миочич
0

Президентът на UFC Дейна Уайт обяви, че Стипе Миочич се е съгласил да се бие с Джон Джоунс, но най -добрият боец ​​на UFC не вижда смисъл в битка с бившия шампион в тежката категория.


Не мисля, че Джон е привлечен от тази перспектива – той иска нещо повече. Той се нуждае от най -голямото предизвикателство и борбата със Стипе не е такова в момента. Не ме разбирайте погрешно, Стипе е невероятен боец, но Джон се нуждае от възможно най -голямото предизвикателство. Ето това мисли Джон Джоунс„, каза треньорът му Майк Уинкълджон.


Няма смисъл в тази битка за Джон. Има смисъл той веднага да се бори за титлата. Тъй като Джон Джоунс е най -великият боец ​​на всички времена, защо ще се нуждае от редовна битка? Ако мислехме, че се нуждаем от междинна битка, за да свикнем с новите измерения, това би имало смисъл, но виждам, че Джон се чувства добре и нямаме нужда от загряваща битка, за да дебютираме в тежка категория. Джон е готов да приеме предизвикателството„, добави специалистът.


Преди това Джон Джоунс не успя да се договори с UFC за битка срещу настоящия носител на титлата в тежка категория Франсис Нгану, в резултат на което и двамата бойци останаха без двубой и бяха принудени да гледат как Сирил Ган побеждава Дерик Луис и става временен шампион в дивизията.

тагове: