Начало ММА Стипе Миочич преби Нгану и влезе в историята (ВИДЕО)
0

Стипе Миочич преби Нгану и влезе в историята (ВИДЕО)

Стипе Миочич преби Нгану и влезе в историята (ВИДЕО)
0

Стипе Миочич влезе в историята на UFC, след като се превърна в първият боец, който успява да защити титлата си три пъти поредн.

Миочич е изправи срещу камерунската машина Франсис Нгану в двубой за колана в тежка категория и надделя със съдийско решение – 50-44 гласа.

Първият рунд бе високо интензивен, като и двамата успяваха да нанесат добри удари. Нгану атакуваше повече, докато Миочич търсеше удар, с който да нокаутира опонента си. Първото събаряне дойде във втори рунд. Нгану падна след удар, Миочич полетя с коляно към главата му, но то се стовари в тялото на опонента. Стипе се нахвърли върху него, но всичко остана за решаване в трети рунд.

В третата част Миочич държеше инициативата и отчетливо се виждаше, че върви към победа. Нгану опита всичко, но класата на съперника му си каза думата. В четвърти рунд вече силите им бяха на привършване, а Нгану така и не успя да събере сили и да опита да нокаутира своя съперник.

С победата Миочич вече има 18 успеха в актива си, от които шест поредни, докато загубите му са само 2. Нгану е с баланс 11 победи и 2 загуби.