Начало ММА Чимаев се опитал да се сбие с Меершерт в хотела

Чимаев се опитал да се сбие с Меершерт в хотела

Чимаев се опитал да се сбие с Меершерт в хотела
0

Джералд Меершерт се оплака от следващия си съперник – Хамзат Чимаев. Шведът с чеченски корени се опитал да потърси провокация в дните преди галата, на която ще премерят сили.

Двамата са част от картата на UFC Vegas 11 идния уикенд.

„Той беше там, срещнахме се“, Меершерт сподели в деня за медии преди състезанието. „Чимаев постоянно говори нещо в пресата. Всички му давате дума. Няма респект към мен. Мисли, че това не ми харесва, но аз му казах, че много приказва.“

„Не се иска да ме харесва, аз не го харесвам също. Какво му пречи да остави спора за битката ни в клетката?“

„Разминахме се в хотела днес. Опита се да ми наговори обиди и да ме провокира. Аз му казах, че ще се бием след два дни и не ми се правят глупости. Искам да получа хонорара си за участието в шоуто. Хамзат се мисли за много готин, като се опитва да скача със своите хора на някого. Аз бях с един приятел, а той предвождаше цяла банда“, допълни Джералд Меершерт.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.