Начало ММА Не могат да докарат Чимаев в САЩ
0

Не могат да докарат Чимаев в САЩ

Не могат да докарат Чимаев в САЩ
0

Проблеми с паспорта пречат на набиращия все по-голяма популярност сред фенове и специалисти Хамзат Чимаев да се бие всеки уикенд в събитие на UFC.

Шефът на веригата Дейна Уайт обяви, че се работи усърдно по изваждането на виза за шведа от чеченски произход, но това се оказва сложна задача. Той се надяваше да уреди Чимаев за участие на UFC 252 тази събота, но документите не станаха готови навреме.

“Той иска да се бие, а и хората са готови да се изправят срещу него. Сега работим по това да го вкараме в страната. А в този момент това не е никак лесна задача”, обясни Уайт.

View this post on Instagram

@ufc 👀

A post shared by Khamzat Chimaev (@khamzat_chimaev) on

Чимаев привлече вниманието върху себе си с победи над Джон Филипс и Рис Маккий в рамките на 10 дни на “Бойния остров”, като заяви, че бойците в UFC са прекалено слаби съперници за него.

“Обичам да се бия, да вляза в клетката и да смачкам някого. Прекалено е лесно, да пребивам хората и да вземам парите, братко. За мен е перфектно. Имам осем мача и осем победи преди края на двубоите. Унищожавам всички”, каза след втория си успех в UFC шведът.