Начало ММА Чимаев: Вече имам пари и храна, но не съм се променил
0

Чимаев: Вече имам пари и храна, но не съм се променил

Чимаев: Вече имам пари и храна, но не съм се променил
0

Изгряващата звезда на UFC Хамзат Чимаев сподели плановете си за кариерата си в следващите пет години.

„След пет години се виждам като шампион на UFC. Номер едно в света е моята цел. Ако тренирам по начина, по който тренирам сега, никой не представлява заплаха за мен. Ако допусна грешки в тренировките и бъда мързелив, тогава всички ще са заплаха за мен. Но сега не мисля, че някой тренира по-усилено от мен“, започна 26-годишният швед с чеченски корени.

„Всичко може да се случи в битка. Може да бъде ударен от случаен удар, контузия или нещо подобно, но като се има предвид как тренирам, вероятността за победа е много голяма„, добави Чимаев.

Дейна Уайт обясни защо е организирал Чимаев – Едуардс

Той не се страхува, че славата и успехът ще му изиграят шега и е сигурен, че дори на върха ще остане същия човек, какъвто е бил преди.

Аз съм дете, което остана без пари в джоба си, нямаше храна. Сега имам храна, имам пари, живея там, където искам, но в мен нищо не се е променило. Аз съм същият Хамзат и ще бъда същият през целия си живот“, завърши звездата.

Топ 5 на изгряващите звезди в ММА

На 20 януари в Абу Даби Хамзат Чимаев ще се бие срещу британеца Леон Едуардс и ако спечели, може да стане следващият претендент за шампионския пояс на UFC в полусредна категория, който е притежание на Камару Усман.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.