Начало ММА Конър бързо забрави за загубата, купонясва с Далас Каубойс

Конър бързо забрави за загубата, купонясва с Далас Каубойс

Конър бързо забрави за загубата, купонясва с Далас Каубойс
0

Всеки знае какъв светски начин на живот води Конър Макгрегър. Ирландецът застана в светлините на прожекторите за пръв път от загубата си на UFC 229. Той се появи преди мача на Далас Каубойс с Джаксънвил Ягуарс и зарадва многобройните фенове на домакините. Всички около него бяха видимо щастливи от появата му и побързаха да се снимат с нокаутьора.

Въпреки че бе облякъл елегантен костюм, Макгрегър подаде и улови няколко топки.

„Конър ни вдъхна увереност и зарадва хората, винаги е добре дошъл“, споделя Езекиел Елиът, който е една от звездите на Каубойс. След отбелязването на тъчдаун от негова страна, той отпразнува гола си с „походката на Конър Макгрегър“.

В момента боецът е със спрени права и чака делото на 24 октомври. Той загуби от Хабиб Нурмагомедов при завръщането си в Октагона. Някои от феновете му започнаха да го обвиняват, че мисли повече за парите и за светските си изяви – отколкото за бойните успехи. Наскоро дори пусна своя марка уиски.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.