Начало ММА Дагестанскa машина за победи подписа с UFC (СНИМКА+ВИДЕО)

Дагестанскa машина за победи подписа с UFC (СНИМКА+ВИДЕО)

Дагестанскa машина за победи подписа с UFC (СНИМКА+ВИДЕО)
0

UFC подписаха договор със сериозно име в ММА. Това е Абдул Абдурагимов от Дагестан. Боецът се състезава за Франция и живее в Нант.

26-годишният състезател има баланс от 15 победи и само 1 загуба в своята професионална ММА кариера. Абдулрагимов е спечелил 12 от срещите си преди финалния гонг (2 с нокаут и 10 след събмишън). Състезава се в полусредна категория!

„Мързеливия крал“, както е известен Абдурагимов, е бивш шампион на престижните вериги за смесени бойни изкуства – BRAVE CF и ARES FC.

Впечатляващо е началото на неговата кариера. Той стартира на едва 20 години във френската ММА верига 100% Fight, след което преминава и в други организации, но в първите си 6 двубоя печели 6 победи със събмишън, 5 от които в първия рунд, и една – във втория!

Абдул Абдурагимов се намира в серия от 5 поредни успеха, а единственото му поражение е от Джара Ал-Силави с технически нокаут в третиа рунд след оттегляне от срещата в главния двубой на събитието BRAVE CF 27.

Очаква се новото попълнение на UFC да дебютира за най-известната ММА верига в света на събитието UFC Fight Night 209, което ще се проведе на 3 септември в Париж, Франция.