Начало ММА Адесаня: Джейк Пол е опасен, защото е луд
0

Адесаня: Джейк Пол е опасен, защото е луд

Адесаня: Джейк Пол е опасен, защото е луд
0

Световният шампион на UFC в средна категория – Израел Адесаня призова всички в бойните спортове да започнат да се отнасят с нужния респект към Джейк Пол. Според него, Ютубърът е напълно луд, което го прави опасен по отношение развитието му като кариера на ринга.

Американецът постигна 5 победи от 5 мача, макар всяка една от тях да е в демонстративни двубои и нито една да не е срещу истински боксьор. Влогърът е едно от най-коментираните имена в последните две години в бойните среди. Той победи на два пъти бившия световен шампион на UFC в средна категория Тайрън Уудли, като във втория им мач нокаутира легендата.

Адесаня се познава с Пол от дебюта му на ринга срещу Нейт Робинсън. Джейк нокаутира бившия баскетболист от НБА през 2020-а, а Израел бе коментатор на събитието.

Джейк Пол не е шега работа. След мача му с Робинсън отидох у тях, поканиха ме на афтърпарти. И трябва да ви кажа, че говорихме много дълго, успях да го опозная. За мен той е тотално луд, в очите му видях пламък, когато говори за бокс. Той е запленен от този спорт“, описа го Адесаня.

Той е уверен, че Пол ще пробие и на професионалната сцена. „За мен именно такива хора успяват навсякъде и с всичко, с което се захванат. Той е много сериозен за развитието на кариерата си. Има нужните средства и възможности, за да го направи“, каза още шампионът на UFC.

Адесаня призова Пол и Томи Фюри да се разберат и да се срещнат на ринга. „Много искам да видя този мач. Според мен именно Томи е правилният съперник, за да видим доколко Джейк Пол е с бъдеще в бокса. Би било страхотно“, допълни звездата на UFC.