Начало ММА Джейк Пол се самопредложи да влезе в UFC, но Уайт бързо го попари

Джейк Пол се самопредложи да влезе в UFC, но Уайт бързо го попари

Джейк Пол се самопредложи да влезе в UFC, но Уайт бързо го попари
0

Войната между Джейк Пол и Дейна Уайт продължава и през новата година. Влогърът стигна до крайност и обяви, че ще спре с бокса, ако президентът на UFC изпълни неговите условия.

Той иска увеличение на парите на ММА бойците и договор за една битка срещу Хорхе Масвидал в организацията на Уайт.

„Честита Нова година, Дейна Уайт. Ето ти истинско предизвикателство. Веднага ще се пенсионирам от бокса, ако се бия с Хорхе Масвидал в UFC и се съгласиш да:

1) Увеличиш минималното заплащане на битка от 12 хиляди щатски долара на 15 хиляди.

2) Гарантираш на бойците от UFC 50% от приходите за годината.

3) Осигуриш дългосрочна защита на здравето им. Много от състезателите публично заявиха, че страдат от щетите по мозъка.

Имаш 5 дни да приемеш“, написа Джейк Пол в социалните мрежи.

Дейна Уайт мигновено му отговори с видео обръщение:

„Джейк, ти така и не отговори на моето предизвикателство. Публично обяви, че употребявам кокаин – аз не го правя. Казах ти да ме тестваш на случаен принцип през следващите 10 години. Аз вярвам, че ти си измамник на стероиди и искам да ти направя мигновен тест по всяко време в следващите две години.

Това, което написа днес – никой на Земята не мисли, че ти си го написал. Твърде си тъп. Ако мислиш, че можеш да се справиш по-добре от нас, можеш да третираш бойците по-добре от нас, хайде давай. Започни свой собствен бизнес. Лесно е, създай своя организация. Ти не можеш да продаваш платени гледания (PPV).

Предизвикваш Хорхе Масвидал, защото е PPV суперзвезда. Нейт Диаз, Конър Макгрегър, Майк Тайсън – те са суперзвезди. Ти не си. Прави каквото поискаш. Аз не употребявам кокаин, ти ползваш ли стероиди?“, заяви президентът на UFC.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.