Начало ММА Треньорът на Уудли с остър коментар за загубата му
0

Треньорът на Уудли с остър коментар за загубата му

Треньорът на Уудли с остър коментар за загубата му
0

Треньорът на бившия световен шампион на UFC Тайрън Уудли – Дин Томас взе отношение за загубата му от Джейк Пол. Доскорошната звезда от октагона бе нокаутиран в шестия рунд от Ютубърът във Флорида, като това бе второто му поредно поражение от аматьора на боксовия ринг. Двамата се срещнаха и през лятото, като тогава мачът завърши по точки.

Мнозина определиха и двата мача като порнография и нагласени. Появиха се спекулации, че Пол и дал сигнал на Уудли как точно ще го удари с дясно кроше, преди да го прати на пода. По думите на Томас обаче, това категорично не отговаря на истината.

Цялата тази теория ме кара да се смея. Аз бях част от лагера му и знам колко сериозно прие това предизвикателство. Тайрън наистина искаше да вземе този мач и беше истинска битка. Ако е загубил нарочно ми се иска да знам, защото не съм информиран. Ако е така, нямаше да се появя изобщо. Това си бе редовен мач“, отсече Дин Томас.

Той допълва: „Вижте само силата на удара. Ако става въпрос за нещо, което е уредено, то нямаше да има толкова много мощ в попадението. Едва ли някой иска да го ударят по такъв начин в главата. Ако пък има желаещи, да заповядат, ще им демонстрирам нагледно какво представлява подобен удар“.