Начало ММА Даниел Кормие готов да коментира събитията на UFC

Даниел Кормие готов да коментира събитията на UFC

Даниел Кормие готов да коментира събитията на UFC
0

Бившият шампион на UFC в две дивизии – Даниел Кормие, обяви готовност да коментира предстоящите събития на компанията по време на върлуващата коронавирус пандемия.

41-годишният американец може да се похвали със солиден опит зад микрофона. В последните години Кормие често пъти застава до Джо Роган на коментаторския пулт, а понякога дори взима интервюта в Октагона.

Бившият номер едно при тежките заяви, че няма проблем да коментира предстоящите събития на организацията, стига всичко да обезопасено.

„Очевидно е, че Дейна и компанията имат достъп до тестовете за коронавируса и могат да подложат бойците, реферите и официалните лица, за да видят дали няма някой заразен“, сподели Кормие.

„За да има напълно обезопасена ситуация, тя трябва да е с тези хора, които си тествал. Ако ходиш от колата си до арената и след товао братно вкъщи, не би трябвало да има проблем.

„Ако събитието се провежда на достъпно място и не ми трябват самолети и летища, защо да не коментирам“, допълни бившият хегемон в лека тежка и тежка категория.

Интересна е и ситуацията със самия Джо Роган. Преди седмица коментаторът сам каза, че няма да бъде част от UFC 249, но вчера Дейна Уайт заяви, че Роган ще бъде на разположение.