Начало Видео Джо Роган няма да коментира UFC 249 (ВИДЕО)

Джо Роган няма да коментира UFC 249 (ВИДЕО)

Джо Роган няма да коментира UFC 249 (ВИДЕО)
0

Едно нещо вече е ясно – ако Дейна Уайт успее да спаси UFC 249, то шоуто със сигурност ще премине без една от най-колоритните личности в света на смесените бойни изкуства.

Става въпрос за дългогодишния коментатор Джо Роган, който е неотменна част от всички големи събития на UFC в последните 20 години.

twitter.com

Голямото събитие, което всички фенове очакват с години, е на път да пропадне и за пети път да не видим мач между Хабиб Нурмагомедов и Тони Фъргюсън. Причината за това, разбира се, е разпространението на коронавирус в световен мащаб и особено тежката ситуация в Ню Йорк, където на 18-ти април трябваше да се проведе галавечерта.

Въпреки че редица спортни мероприятия бяха отменени по целия свят, президентът на компанията е твърдо решен да спаси задаващото се шоу, като само преди няколко дни той намекна, че вече има и локация.

„Предполагам, че някой ще трябва да коментира събитието“, заяви в своя подкаст Роган.

„Аз няма да съм със сигурност. UFC искат шоуто да се проведе на 18-ти, но аз не знам как ще го направят. Не виждам как ще успеят да го спасят тук в САЩ. Говори се, че обмислят възможността да има под 10 човека в арената.

„Но как могат да са сигурни, че никой не е заразен? Трябва да тестваш всички. А какво ще стане, ако някой даде положителен резултат? Много въпроси без отговор“, сподели коментатотрът.