Начало ММА Фъргюсън обясни защо не иска нов противник

Фъргюсън обясни защо не иска нов противник

Фъргюсън обясни защо не иска нов противник
0

Претендент номер 1 за титлата на UFC в лека категория – Тони Фъргюсън, даде интересно обяснение на това защо до този момент отказва да говори за заместници на Хабиб Нурмагомедов.

twitter.com

Както вече стана ясно, шампионът отказа участие на „UFC 249“ заради тежката ситуация с разпространението на коронавируса и затварянето на руските граници.

Още от самото начало ситуацията бе обречена, защото Дейна Уайт трябваше да намери местоположение на битката, но това не можеше да бъде нито Лас Вегас, нито оригиналната локация Ню Йорк.  „Ел Кукуй“ обаче не остана никак очарован от петото отлагане на този възлов и исторически двубой и сподели, че се надява титлата на Нурмагомедов да бъде отнета.

Дейна Уайт от своя страна обяви, че повече няма да дава никаква информация за събитието, което по план трябва да се състои на 18-ти април. Моментално се заговори, че Джъстин Гейджи или Конър МакГрегър може да заместят Хабиб, но самият Фъргюсън не е съгласен засега.

„Все още не знаме къде ще се проведе събитието“, разкри претендентът.

„Няма да кажа „Да“ или „Не“ на когото и да е преди да имам местоположение. Ако няма място как и за какво очаквате да се подготвям“, добави Фъргюсън.