Начало Бокс Джарел Милър се обяви за най-добрия в тежката категория

Джарел Милър се обяви за най-добрия в тежката категория

Джарел Милър се обяви за най-добрия в тежката категория
0

Американският боксьор Джарел Милър, който през миналата година трябваше да се бие с Антъни Джошуа за световните титли на британеца, направи гръмко и малко несериозно твърдение за върха в дивизията.

„Голямото бебе“ бе заместен от Анди Руис след като се провали на три различни допинг теста в края на април 2019 г. Милър бе спипан в употреба на хормон на растежа, еритропоетин и кардарин (селективен андрогенен рецепторен модулатор, който драстично повишава издръжливостта и горенето на мазнини).

Снимка: БТА

Това, естествено, му отне шанса за голям чек и мач с Джошуа, но въпреки това Милър вярва, че той е най-добрият боксьор в света.

Американецът не остана длъжен и на Еди Хърн, който се изказа доста остро по адрес на Джарел миналата година.

„От DAZN не бяха доволни и погнаха Еди Хърн, а той се покри и спаси себе си“, сподели Милър, който призна вината си през 2019-та.

Снимка: БТА

„Трябваше да обвинят някой и този някой бях аз – големият американец с голяма уста. Но това няма значение.

„Аз съм вторият най-добър боксьор в света. Слагам се на 2-ро място само защото няма колан. Но това ще се промени. Знам, че съм по добър и от Джошуа, и от Фюри и от Уайлдър.

Снимка: БГНЕС

„Скоро ще бъда световен шампион, ще видите“, обеща Милър, който не се е бил от ноември 2018 г., когато надви Богдан Дину.