Начало Бокс Майк Тайсън с окуражителни думи за Уайлдър

Майк Тайсън с окуражителни думи за Уайлдър

Майк Тайсън с окуражителни думи за Уайлдър
0

Живата легенда на бокса Майк Тайсън е на мнение, че бившият шампион Дионтей Уайлдър може да се реваншира за тежката си загуба от Тайсън Фюри.

„Железният“ Майк никога не е крил симпатиите си именно към „Краля на циганите“, който е кръстен на него. Фюри прегази американския си противник в реванша преди месец, печелейки единствения световен пояс, който му липсваше.

Снимка: БГНЕС

31-годишният Фюри бе далеч по-агресивният боксьор и с много премерена игра не остави миг спокойствие на 34-годишния Уайлдър, който въпреки тежката загуба, активира клаузата за трилогия.

Мнозина фенове и специалисти се втурнаха да вразумяват „Бронзовия бомбардировач“ в това да се бие първо срещу някой друг, но не така мисли иконата на американския бокс Майк Тайсън.

„Фюри е различен боксьор, различен боец“, сподели Майк за Фюри.

„Баща му го е кръстил на мен, висок е над два метра, но е много бърз и подвижен и му желая всичко най-добро.

„Що се отнася до Уайлдър, той все още може да направи много пари. Не трябва да го е яд или страх. Просто трябва да продължи да се бие със същия темперамент и желание.

Снимка: БГНЕС

„Няма място за самосъжаление. Все още има много мачове пред себе си. Не знам защо, но в реванша с Фюри, Дионтей се би някак различно.

„В първия им мач Уайлдър бе самоуверен и знаеше, че може да победи. В реванша обаче му липсваше живец. Просто не се появи. Но винаги има шанс за реванширане. Всичко зависи от него и от това колко силно иска да поправи грешките.

„Ако се посвети изцяло на тази мисия, всичко е възможно“, завърши Тайсън.