Начало Бокс Експерти: Биографията на Фюри ще стане бестселър

Експерти: Биографията на Фюри ще стане бестселър

Експерти: Биографията на Фюри ще стане бестселър
0

Бившият световен шампион Тайсън Фюри написа своята автобиография и тя вече е налична в книжарниците. Боксьорът разказва историята на „Краля на циганите“ и „Шампиона на народа“, като не крие абсолютно нищо от феновете си.

Книгата се казва „Тайсън Фюри: Зад маската“.

Само ден след официалното си пускане тя получи 5-звездна оценка от редакторите на специализирания портал World Boxing News. Журналистите окачествяват произведението като задължително четиво.

Снимка: БТА

„Тези от вас, които харесват историята за Роки, няма да бъдат разочаровани“, пише сайтът.

Книгата съдържа много неразказани истории, както и по-популярни такива, за дарения хонорар от битката с Дионтей Уайлдър за бездомни хора, например. Продава се на цена от 10 паунда в платформите Amazon и Waterstones.

Тайсън Фюри е кръстен на големия шампион Майк Тайсън от баща си Джон. Все още е непобеден в 28 битки и през февруари 2020 ще се опита отново да отнеме титлата на „Бронзовия бомбардировач“.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.