Начало ММА Уайт: Организираме най-силната галавечер в историята

Уайт: Организираме най-силната галавечер в историята

Уайт: Организираме най-силната галавечер в историята
0

Президентът на UFC Дейна Уайт е решен на всичко да остави събитието си на 18 април. По план UFC 249 трябва да включва чаканата битка между Хабиб Нурмагомедов и Тони Фъргюсън. Останалите мачове също щяха да са любопитни, но Уайт ще се опита да добави и някои от отложените заради коронавируса.

„Сглобяваме карта, която би била най-подходяща в тези условия“, признава Дейна Уайт.

„Опитваме се да направим най-силната галавечер в историята на спорта… Някои от нещата може да се получат, други не. Ще дам всичко от себе си да добавя мача на Франсис (Нгану). Да, с Жаирзиньо Розенструйк.“

Снимка: БТА

Двамата трябваше да се бият в Охайо, но бойното шоу пропадна. UFC 249 пък беше организирано за Бруклин, но в Ню Йорк също забраниха спортните събития и в момента се търси подходяща локация.

Към момента няма обявени зали и градове. Ситуацията е динамична и се променя ежедневно.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.