Начало ММА Данис заплаши: UFC или пенсия!

Данис заплаши: UFC или пенсия!

Данис заплаши: UFC или пенсия!
0

Дилън Данис официално вече не е част от Bellator, макар и без друго да не се бе бил за федерацията от няколко години насам. Той заяви, че иска да подпише с UFC, но също така заплаши, че ще се пенсионира при провал, говорейки пред MMA Junkie.

Данис едва преди няколко седмици записа професионалния си боксов дебют срещу Логън Пол, но всички добре знаем там как приключиха нещата за него, а именно с дисквалификация след опит да приложи хватка от MMA срещу съперника си.

Американецът предизвика и куп други скандали около организацията с Пол, защото подхвана атака към годеницата на своя съперник – Нина Агдал, публикувайки безброй колажи и интимни лични снимки на манекенката в социалните мрежи. Стигна се дори до издаване на ограничителна заповед от нейна страна.

Дейна Уайт през годините обичаше подобни провокатори в редиците си, но в последно време UFC неслучайно се превърна във флагман на смесените бойни изкуства по света, защото изчисти организацията си от пошлите скандали и се превърна в много по-професионална арена за най-добрите майстори в бойните спортове. Дилън Данис обаче не изглежда да попада в тези графи.