Начало ММА Дарън Тил иска да плати на Майк Пери да бъде в ъгъла му

Дарън Тил иска да плати на Майк Пери да бъде в ъгъла му

Дарън Тил иска да плати на Майк Пери да бъде в ъгъла му
0

Майк Пери продължава да скандализира UFC. Поредната му гениална идея е да вземе пари от когото и да е, за да му бъде секундант в ъгъла.

Към момента тази роля има половинката му Латъри, чието име наскоро той си татуира на устната.

„Който ми плати най-добре, той ще бъде в ъгъла на следващата ми битка“, шокира Пери.

За него треньорите са ненужни и дори вече постигна успех в тандем с Латъри. Изненадващо или не – съвсем не липсват желаещи. Британецът Дарън Тил заяви, че е напълно готов да направи това.

Любимецът на Ливърпул предложи 5 хиляди долара, а след като Майк се заяде с него за сумата написа в социалните мрежи:

„Пичове, колко пари ще ми дадете да съм в ъгъла на Пери и да хвърля кърпата.“

Тил дори започна кампания за набиране на онлайн набиране на средства. Няколко часа по-късно над 100 души бяха пратили пари по сметката, а събраната сума беше 5 хиляди паунда!

Ситуацията започна да излиза извън контрол, защото сайт със съдържание за възрастни предложи 10 хиляди долара да прати някоя от звездите си в ъгъла на Майк Пери.

В последните часове офертите летят една след друга, а всичко това доказва колко голяма реклама може да бъде UFC в момента.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.