Начало ММА Дарън Тил мечтае за двубой на „Анфийлд“ срещу специлано име

Дарън Тил мечтае за двубой на „Анфийлд“ срещу специлано име

Дарън Тил мечтае за двубой на „Анфийлд“ срещу специлано име
0

Англичанинът Дарън Тил (17-2-1) ще направи своя дебют неделя сутрин (българско време) в средната категория на UFC, но по всичко изглежда други мисли се въртят в главата на „Горилата“.

През 2018 г. той влезе в историята, оглавявайки първото събитие на UFC в родния му Ливърпул, а сега целта на Тил е отново да докара най-комерсиалната верига за смесени бойни изкуства в града на Бийтълс. И по точно на митичния футболен стадион – „Анфийлд“.

„Обичам да правя неща, които никога не са били правени досега. Особено когато става въпрос за моя роден град“, сподели Тил, който ще се бие срещу Келвин Гастелъм в „Медисън Скуеър Гардън“.

„Ливърпул означава много за мен. Боксът тук е на голяма почит, но смесените бойни изкуства вече го изместват от пиадестала. Да се бия на „Анфийлд“… дори не мечтая да разпродам стадиона, защото едва ли ще мога. Просто искам да напиша история и след 50 години, когато поредното бойно събитие се провежда там и някой пита кой е бил първият, отговорът да е моето име.

„Хората не са същите след двубоите им с Йоел Ромеро, затова искам него. Защо да не натискам за такъв мач? Ромеро, Уитакър, Джаред Каноние… защо да не искам да се бия с тях? Само трябва да премина през Келвин.

Йоел се бие с всички. Платиха му голямо обезщетение по делото със положителните тестове и не вярвам да изиграе повече от два мача, а това означава, че трябва да се бия с него съвсем скоро“, заяви Тил.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.