Начало ММА Деймиън Мая победи Роко Мартин в тактическа битка

Деймиън Мая победи Роко Мартин в тактическа битка

Деймиън Мая победи Роко Мартин в тактическа битка
0

Ветеранът Деймиън Мая показа страхотни граплинг умения и надви Антъни Роко Мартин на „UFC on ESPN 3“ в Минеаполис. Бразилецът спечели с единодушно решение – 29-28, 29-28, 29-28, след като взе първите 2 рунда.

В тях той се нуждаеше от секунди да вкара битката на земя, където е силaта му.

Чудесната му работа с граплинга не остави никакви шансове на Мартин през първите 10 минути. Заключителната част се изигра изцяло в стойка. Мая знаеше, че ще спечели срещата и при загуба на третия рунд. Той не пусна нито един удар, защитавайки се умело до последния гонг.

Боецът на „American top team“ записа няколко добри попадения, но така и не разклати Деймиън Мая, който вече има 21 спечелени битки в UFC.

По този начин и двата изхода на срещата потвърдиха „Петъчни прогнози“, където ви посъветвахме да търсите над 2,5 рунда и победа за бразилеца.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.