Начало ММА Петъчни прогнози: Лека нощ, Дос Сантос!

Петъчни прогнози: Лека нощ, Дос Сантос!

Петъчни прогнози: Лека нощ, Дос Сантос!
0

Изпълнената със спортни събития седмица завършва със зрелищна галавечер на UFC. В ранните часове на неделя сутрин започва „UFC on ESPN 3“ в Минеаполис. Следете основната част от файт картата на живо в Boec.BG. Тази седмица в най-доходоносната рубрика на сайта разглеждаме два сблъсъка.

Франсис Нгану – Жуниор дос Сантос

Бившият шампион в тежка категория има изключително трудна задача срещу едно от най-сериозните имена в дивизията. Нгану е боец, който се нуждае от само един точен удар, за да завършва срещите си. Именно това се случи срещу Къртис Блейдс и Кейн Веласкес – при последните му две влизания в клетката. При победа срещу бразилеца е много вероятно да си осигури битка за титлата при най-тежките и ще бъде допълнително мотивиран. „Нгану да приключи съперника си с нокаут, технически нокаут или дисквалификация“ за 1,50 е сигурната опция, а това да се случи в първия рунд е оценено на 2,00.

Деймиън Мая – Тони Мартин

Ветеранът може да загуби тази среща в стойка, докато успее да осъществие тейкдаун. Това е шансът на Мартин. Тук залагаме на опита. Коефициентът за успех на Мая е 1,53. Друга солидна опция е „над 2,5 рунда“. Това означава да се изиграят всички части – 1,66.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.